وقت سفارت
وقت سفارت آمریکا در دبی ، آنکارا و ارمنستان

انجام کلیه امور مربوط به اخذ وقت سفارت آمریکا در دبی، وقت سفارت آمریکا در ارمنستان ، وقت سفارت آمریکا در آنکارا

نکته: در سفارتهای دبی، ارمنستان و آنکارا افسر فارسی زبان با شما مصاحبه خواهد کرد.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید . با از طریق فرم چت آنلاین با ما ارتباط داشته باشید.

مراحل وقت سفارت آمریکا به صورت زیر است

  1. تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160 به صورت آنلاین
    هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید 5*5 با رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.
  2. تعیین قرارملاقات
    هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.
  3. آمادگی برای حضور درمصاحبه
    پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.
  4. مدارک لازم جهت دریافت ویزای ایالات متحده امریکا

توضیحات تکمیلی:

تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید. هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید. با توجه به متغیر بودن نوبت دهی کنسولگری های مختلف ایالات متحده امریکا برحسب زمان و نوع ویزای درخواستی، جهت آگاهی از وقت های موجود با گروه VIP در لندن تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
  • تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.
  • در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

 

فرم های مورد نیاز برای سفارت آمریکا در دبی ، ارمنستان و آنکارا

  • نوع فرم نام فرم
  • اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت DS-160
  • فرم پرداخت SEVIS I-901
  • فرم پذیرش هزینه های مالی دعوتشونده I-134
  • فرم های مربوط به گرین کارت
  • DSP122-DS0230


مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی امریکا

• اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به امریکا و اصل پاسپورت های قبلی.
• یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین ds-160 به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارتکه توسط این مرکز انجامپذیر است.
• 1 قطعه عکس 5 × 5 .
• اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در امریکا .
• بیمه ی مسافرتی
• اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
• اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
• اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و ... ).
• مدارک میزبان در امریکا ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در امریکا یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و ... ).
• اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته ، سپرده های بانکی و...
• برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.
• اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

** ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت امریکا می افزاید.

<< >>